Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava, și-a găsit sfârșitul în timp ce afla în stația de autobuz de la Spitalul Județean Suceava, unde ajunsese cu intenția de a-și cumpăra medicamente.

Tragedia s-a petrecut în noaptea de 9 spre 10 iulie, în jurul orei 24.00.

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de cadrele de la Spitalul Județean, care au anunțat că un bărbat a fost adus în stop cardio-respirator după ce i s-a făcut rău în stația TPL, situată în fața unității medicale.

Din cercetări a rezultat că după lăsarea întunericului bărbatul s-a deplasat spre farmacia deschisă non-stop din fața Spitalului Județean Suceava, pentru a-și cumpăra medicamentația necesară, însă la un moment dat i s-a făcut rău și a căzut pe trotuarul din zonă, fiind observat de către un grup de tineri care se aflau în trecere.

Din păcate, pentru bărbatul în vârstă de 47 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că bărbatul era supraponderal și cunoscut de către familie cu afecțiuni cardiace. Bărbatului i-au fost efectuate manevrele de resuscitare la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, însă fără un rezultat pozitiv.

Conform procedurilor, polițiștii au întocmit un dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.