Conducerea Forestei, formație care luptă pentru promovarea în eșalonul al doilea al fotbalului românesc, a început să structureze programul pregătirii de iarnă. Astfel, reunirea lotului se va produce la stadionul Areni, pe data de 18 ianuarie, startul sezonului de primăvară fiind programat pentru data de 14 martie. Oficialii grupării sucevene și-au propus disputarea unui număr de opt meciuri de verificare în intersezon, perfectând deja patru dintre ele: pe 31 ianuarie cu CSM Pașcani, pe 13 februarie cu Aerostar Bacău, pe 20 februarie cu CSM Focșani și pe 24 februarie cu Știința Miroslava.

De asemenea, președintele Andrei Ciutac anunță că vor exista mișcări și la nivelul lotului de jucători.

„În afara francezului Yanis Zouaoui, în vârstă de 22 de ani, cu care am semnat la sfârșitul lunii noiembrie, suntem în negocieri avansate cu alți trei jucători, doi români și un străin. Sperăm ca până la finalul anului să perfectăm aceste transferuri, pentru că interesul nostru este să avem lotul conturat la data reluării antrenamentelor. Ba mai mult, intenționăm ca pe jucătorii străini să-i aducem la Suceava în primele zile ale lunii ianuarie, astfel încă să poată efectua perioada de izolare până startul pregătirii de iarnă. În altă ordine de idei, vreau să anunț că la începutul acestei săptămâni am achitat salariile pe luna noiembrie, astfel că jucătorii sunt cu banii la zi”, a declarat conducătorul Forestei.

Pe de altă parte, imediat după încheierea sezonului de toamnă, conducerea grupării de pe Areni a renunțat la trei fotbaliști, este vorba de brazilianul Patrick Da Silva și de mijlocașii Cosmin Rotaru și Robert Dicu, fiind de așteptat să mai plece și alți jucători odată cu perfectarea noilor transferuri.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.