60 de familii necăjite, familii cu mulți copii, bătrâni, bolnavi, au primit, în prag de sărbători, pachete cu alimente din partea tinerilor voluntari ai Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), coordonați de pr. Justinian-Remus Cojocar. Voluntarii au ajuns în comuna Mușenița, în satele Climăuți, Baineț, Vicșani, Băncești și Vășcăuți, localități aflate la frontiera României cu Ucraina.

Această acțiune de ajutorare a fost inițiată de Maria Cernovschi, părintele Justinian Cojocar, tinerii voluntari ATOS și alți oameni de bine din zona Rădăuți - Siret. Doi școlari din familii modeste au primit câte un telefon, pentru a le fi de folos la școala online.

„ATOS a făcut două promisiuni mari la Mușenița: cu ajutorul lui Dumnezeu, din primăvară, va construi o baie și o cameră mare unei familii necăjite cu 5 copii din Vicșani și va săpa o fântână unei mame bolnave de hernie de disc și spondilită anchilozantă care crește 3 copii, cel mai mare având probleme cu inima. Dumnezeu s-ajute!”, ne-a spus pr. Justinian-Remus Cojocar.