Foresta a mers cu gândul la victorie, la Huși, pentru meciul cu Hușana, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii a III-a. Formația gazdă, care venea după două eșecuri consecutive, a dat însă o replică dârză, care i-a incomodat pe fotbaliștii pregătiți de Ivan Gvozdenovic. Jucătorii Hușanei s-au apărat exact, închizând toate culoarele spre propria poartă, în condițiile în care echipa suceveană a părut lipsită de idei pe faza ofensivă. De aici a rezultat un meci fragmentat, de uzură, care s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Acest punct i-a ajutat însă pe „forestieri” să-și păstreze poziția a doua în clasamentul Seriei I, ținând cont că Știința Miroslava și Ceahlăul Piatra Neamț au pierdut confruntările de la Fălticeni și, respectiv, Rădăuți, din această rundă.

Pentru formația suceveană urmează un program mai facil în contextul luptei pentru calificarea la baraj, urmând să întâlnească pe finalul sezonului ultimele patru clasate, după cum urmează: Bradu Borca (a), Sporting Juniorul Vaslui (d), CSM Pașcani (a) și Dante Botoșani (d).

Foresta: Gal – Fărcășan, Celeadnic, Novacek, Drugă – Stănescu, Sumanariu – Filip, Zouaoui, Postică – Martin. Au mai intrat: Cerlincă, Terzic, Vultur și Cimbru.