Managerul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, dr. Alexandru Calancea, a transmis, luni, un mesaj de mulțumire sucevenilor pentru înțelegerea de care au dat dovadă în ceea ce privește respectarea măsurilor de limitare a răspândirii coronavirusului, apreciind că lor li se datorează în cea mai mare parte faptul că astăzi județul are cea mai mică rată de infectare din țară și este singurul cu incidența sub 1.

„Suntem atât de puternici pe cât suntem de uniţi şi atât de slabi, pe cât suntem de dezbinaţi. Suceava şi-a învăţat lecţia dură a acestei pandemii, a renăscut, și-a adunat ultimele forțe, a făcut front comun cu autorităţile, dar cel mai important, a beneficiat de înţelegerea, perseverenţa şi spiritul de sacrificiu al întregii populaţii a judeţului. Chiar dacă lupta nu s-a încheiat, doresc să le mulţumesc tuturor celor implicaţi în gestionarea acestei crize, tuturor sucevenilor, asigurându-vă în acelaşi timp de implicarea totală a Spitalului Judeţean de Urgenţă ’’Sfântul loan cel Nou”,

Suceava, a tuturor cadrelor medicale din judeţ, astfel încât în cel mai scurt timp Suceava să strălucească şi mai tare decât a făcut-o vreodată”, este mesajul doctorului Alexandru Calancea pentru suceveni.