Formația Șomuz Fălticeni a demolat fostul lider al Seriei I, Știința Miroslava, după cea mai consistentă prestație din acest sezon al Ligii a III-a. Partida din etapa a XIV-a a fost la discreția echipei antrenate de Daniel Stoica, care s-a impus cu scorul de 3-0, gruparea ieșeană reușind contraperformanța de a nu trimite nici măcar un șut pe spațiul porții apărate de Chindriș pe parcursul celor 90 de minute. Mai mult, ca urmare a acestui succes, fălticenenii pot spera în continuare să prindă un loc la barajul de promovare, cu condiția să obțină maximum din confruntările cu Ceahlăul Piatra Neamț (d), Bucovina Rădăuți (a), Dante Botoșani (a) și Hușana Huși (d).

În disputa cu Miroslava, fălticenenii au deschis scorul prin Enciu, din penalty, în secvențele de final ale primului mitan, același jucător dublând avantajul gazdelor în minutul 72, cu o lovitură plasată de cap, într-un moment în care cei de la Șomuz evoluau cu un om mai puțin pe teren, în urma eliminării de pe teren a camerunezului Toukam, din minutul 63, pentru două cartonașe galbene. Scorul final a fost stabilit în prelungirile partidei, de către mijlocașul Robciuc, din pasa lui Camara.

Șomuz a evoluat în alcătuirea: Chindriș – Chisăliță, Forizs, Toukam, Njindja, Robciuc, Sahlean, Joao Claudio, Julei, Tănăsoiu, Enciu. Au mai intrat: Camara, Tchassem și Dohotaru.