Formațiile Foresta Suceava și Hușana Huși s-au întâlnit miercuri după-amiază pe stadionul Areni, într-un meci restant din etapa întâi a Ligii a III-a.

După o primă ocazie ratată de Olowaseom, gazdele au deschis scorul în minutul 39 prin Trofan, care a reluat din apropiere în plasă o minge șutată de Netbai și respinsă în față de portarul Turiță.

Trupa antrenată de Ionuț Moșteanu își putea dubla avantaj în debutul reprizei secunde, dar Martin, din lovitură liberă, și Olowaseom, pe contraatac, au nimerit bara, iar Trofan și Chelari au șutat pe traiectoria lui Turiță la aceeași fază.

Forestierii au scăpat de emoții în minutul '89, când nou-intratul Chika a preluat o minge în careu, a pivotat pe lângă fundași și a închis tabela la scorul de 2-0.

Foresta a început meciul în formula: C. Mihăescu - Cimbru, Botezatu, Makongo, Arnold - Olowaseom, Hostiuc, Chelari, Netbai - Martin, Trofan. La Foresta au mai intrat Chika, Samson și Dorobanțu

Hușana Huși a evoluat în alcătuirea: Turiță - Gîrdea, Viorică, Chiriac, Tenu, Ed. Sandu, Agrigoroaei, Deleanu, Rotaru, Cozma, Ichim. La Huși au mai intrat: R. Ciobanu, G. Dănilă și Mareș.