Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 0.30, pe str. Botoșanilor din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto pare sub influența alcoolului.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la miezul nopţii, în timp ce conducea un autoturism pe str. Botoșanilor din municipiul Fălticeni, un localnic de 30 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de„conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se precizează în comunicatul poliţiei.