Finalul primei săptămâni a lunii septembrie îi invită pe suceveni să păşească spre trecut, descoperind arta şi frumosul de odinioară. Târgul de Antichităţi şi-a deschis porţile pentru toţi cei pasionaţi de istoria obiectelor cu patina timpului.

De vineri până duminică, în perioada 6-8 septembrie 2019, parterul Iulius Mall Suceava este gazda Târgului de Antichităţi, eveniment care a devenit deja o tradiţie şi care atrage, la fiecare ediţie, numeroşi pasionaţi de mărturii ale trecutului. Colecţii impresionante aduse de către expozanţi din toate colţurile ţării captează privirile participanţilor, care sunt invitaţi să descopere diverse culturi şi perioade de timp.

Sunt expuse numeroase obiecte încărcate cu poveşti şi semnificaţii, spre încântarea colecţionarilor, dar şi a celor care iubesc frumosul. Bijuterii şi ceasuri unicat, porţelanuri, argintărie, numismatică, filatelie, tablouri şi decoraţiuni, piese de mobilier, dar şi multe altele pot fi admirate la Târgul de Antichităţi, de la parterul Iulius Mall Suceava.

În plus, în această perioadă, sesiunile de shopping din magazinele Iulius Mall sunt răsplătite cu premii. Până pe 15 septembrie, dacă faci cumpărături în valoare de 100 de lei poţi câştiga un premiu instant. Zilnic, primii 175 de clienţi care vin la Centrul Info cu bonurile fiscale vor fi înregistraţi în aplicaţie şi vor câştiga un cadou pe loc: vouchere în valoare de 100 de lei la brandurile fashion Bershka, H&M şi Tom Tailor şi în valoare de 50 de lei la Kenvelo, Lee Cooper, Intersport, C&A şi Cărtureşti, dar şi băuturi răcoritoare. Mai mult, în fiecare weekend din campanie, prin tragere la sorţi va fi desemnat câte un câştigător al unui MacBook Pro.