Un bărbat în vârstă de 45 de ani va avea de răspuns în faţa legii după ce s-a urcat la volan în ciuda faptului că poliţia i-a suspendat permisul, apoi, la un alt control, i-a fost retrasă şi dovada de circulaţie.

 Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, duminică, la ora 18.50, o patrulă din cadrul Poliției orașului Solca a oprit pentru control pe DN 2K, din comuna Arbore, autoutilitara condusă de un bărbat de 45 de ani din orașul Gura Humorului.

               În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, motiv pentru care, în locul permisului de conducere, i-a fost eliberată dovadă cu drept de circulație, care, la data de 13.06.2019, a fost reținută de un echipaj rutier din cadrul I.P.J. Satu Mare, pentru depășirea vitezei legale în localitate.

               În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat proecdural.