Trei tineri care se aflau într-un autoturism marca Jaguar pot spune că s-au născut a doua oară luni seară. Maşina cu care cei trei circulau a lovit violent un stâlp de pe strada Traian Vuia, din municipiul Suceava. În urma impactului, Jaguarul a fost proiectat în bordură, iar de acolo a ajuns în gardul de beton al societăţii TPL, unde a rupt patru elemente, iar într-un final s-a încolăcit de un alt stâlp de beton.

La scurt timp, maşina a luat foc, dar cei trei tineri care se aflau în interior au reuşit să iasă la timp. În ajutor au sărit angajaţii TPL, iar ulterior au ajuns la faţa locului şi angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, care au lichidat incendiul care a cuprins maşina. Ca prin minune, nici unul dintre ocupanţii maşinii nu a fost rănit grav.

Din primele verificări, se pare că Jaguarul circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat şoferul a încercat să evite o groapă şi nu a mai putut controla maşina, care a lovit violent cei doi stâlpi şi gardul de beton al TPL.