Partida Foresta – Dinamo este punctul central de atracţie în Suceava în această perioadă. Pentru a prinde un bilet la meciul din optimile Cupei României, care va avea loc miercuri, 30 octombrie, începând cu ora 19.30, suporterii s-au aşezat la coadă vineri dimineaţă încă de la ora 7.00, chiar dacă deschiderea casei era programată pentru ora 9.00.

Preţul tichetelor de intrare stabilit de conducerea clubului este următorul: 50 de lei la tribuna I, 40 de lei la tribuna a II-a şi 30 de lei la peluze.

Pentru ca partida să poată avea loc pe Areni, în condiţiile în care va fi transmisă în direct pe trei posturi de televiziune, DigiSport, Telekom şi Look, Primăria Suceava s-a oferit să închirieze o instalaţie de nocturnă mobilă, aşa cum s-a întâmplat şi în urmă cu trei ani, la meciul cu FCSB.

Costul total al operaţiunii se ridică la 265.000 de lei, adică aproximativ 55.000 de euro.

Partida se anunţă deosebit de interesantă şi prin prisma legendei create în jurul meciului de pomină din urmă cu 19 ani, când vechea Foresta izbutea să se impună în Ştefan Cel Mare cu scorul de 5-4, după ce a revenit de la 0-4.

Foresta a ajuns până în optimile de finală ale Cupei României după ce a eliminat formaţiile Bucovina Rădăuţi (scor 3-0), Aerostar Bacău (scor 2-1) şi Gaz Metan Mediaş (scor 2-1). Dinamo a intrat în competiţie în şaisprezecimi, fază în care a trecut de UTA Arad, cu 3-1.