Un bărbat în vârstă de 57 de ani care nu deţine permis de conducere a ieşit în trafic cu un ATV neînmatriculat şi a ajuns la spital.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, luni, în jurul orei 15.40, în timp ce conducea un vehicul tip ATV neînmatriculat pe DC Timănu, din comuna Fundu Moldovei, ajuns în apropierea căii de acces spre un imobil, un localnic de 57 de ani a efectuat o manevră bruscă de schimbare a direcției de mers pe un sector de drum prevăzut cu pietriș, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe carosabil, suferind leziuni.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului ATV-ului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, nu purta cască de protecție în momentul conducerii vehiculului, iar ATV-ul prezenta mai multe modificări ale șasiului, neputând fi identificată seria acestuia.

În cauză s-a  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”,  „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.