Lucrările de modernizare a Sucevei de la scara blocului, demarate de conducerea municipalității sucevene, au continuat chiar și în luna noiembrie, datorită vremii favorabile. Astfel, recent a fost finalizată modernizarea unei alei care leagă două străzi din cartierul Obcini, fiind transformată într-o stradă nouă.

„Aleea pietruită care leagă str. Bistriței de str. Viitorului, folosită de localnici ca și cale de acces, a fost asfaltată, astfel încât în cartierul Obcini avem o nouă stradă care este acum accesibilă și traficului rutier.
Au fost realizate și trotuare cu suprafață pavată, s-au amenajat noi locuri de parcare și s-au modernizat și accesele la blocuri”, a declarat viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de realizarea lucrării.

Pentru transformarea aleii în stradă s-au utilizat 361,2 ml de borduri, 74,2 mp pavele, 975 mp de covor asfaltic, 140,4 tone de mixturi asfaltice executate la cald și 93,6 tone de mixturi asfaltice de alt tip, fiind montate 12 cămine noi cu placă prefabricată și 5 geigere noi.

Până la atribuirea unei denumiri, prin decizie de Consiliu Local, noua cale de acces pietonală și rutieră, cu sens unic, va purta numele străzii care o prelungește, Măgurei.