Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov din Chişinău (Republica Moldova) revin pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, de la ora 17:00, cu un spectacol extraordinar, susținut de Primăria Municipiului Suceava. Intrarea la eveniment este liberă.

După cum ne-a spus artista Laura Olteanu, spectacolul este dedicat tuturor bucovinenilor, care timp de două ore se vor bucura de momente muzicale deosebite, multe surprize pentru iubitorii de muzică populară. „Am pregătit un buchet de cântece alese și va fi un spectacol de înaltă ținută, așa cum ne-a obișnuit Orchestra Fraților Advahov. De curând, alături de orchestră am finalizat imprimările la 15 noi melodii pe care le voi aduna întru-un nou album, iar cu ocazia acestui deosebit eveniment vom oferi în primă audiție câteva melodii de pe materialul pe care îl pregătesc deja de doi ani. În curând, veți putea găsi noul album muzical la magazinele de specialitate”, a completat Laura Olteanu.

·        Acasă-i România

Vă reamintim că în ultima zi din martie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a avut loc un regal de folclor, o seară cu voie bună, cu dans, cu muzică populară autentică, oferit de Laura Olteanu, Orchestra Fraţilor Advahov din Chişinău (Republica Moldova), în premieră la Suceava, şi invitaţii lor. Artista Laura Olteanu şi-a împlinit atunci un vis, acela de a aduce pe aceeaşi scenă, la Suceava, mari nume ale muzicii populare din România, cuprinzând mai multe zone etnografice, şi din Republica Moldova. Spectacolul a reprezentat pentru Laura Olteanu o împlinire din punct de vedere profesional, dar şi o dorinţă, un vis devenit realitate, iar melodia <Acasă-i România>, piesă care a răscolit sau a alinat sufletele a milioane de români, și-a dorit să răsune alături de orchestra lângă care a luat naştere. Împreună au adus o rază de bucurie în sufletele celor care îi iubesc și prețuiesc, publicul sucevean. Spectatorii au umplut atunci sala de spectacol, bucurându-se de momente unice, alături de artiştii preferaţi.

Artiștii Laura Olteanu și Orchestra Fraților Advahov speră ca și pe 28 noiembrie 2019, sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava să fie plină și spectatorii să se bucure din nou de momente artistice deosebite. Sucevenii vor avea posibilitatea săasculte iar piesa „Acasă-i România”, interpretatăde Laura Olteanu, piesă care sugerează că acasă-i locul în care se îmbină armonios credinţa, muzica, cântecele interpretate în graiul românesc, dansul, portul popular cu dorinţa de a fi autentici, competitivi, de a fi mai buni unii cu alţii, mai generoşi, mai toleranţi.