În luna decembrie, cu toţii devenim mai darnici, iar pentru că Iulius Mall Suceava preţuieşte grija pe care o ai pentru cei din jurul tău, te premiază în cadrul campaniei de Crăciun – „Love is the best gift”, până duminică, 22 decembrie 2019.

Dacă faci cumpărături de minimum 200 de lei în magazinele din Iulius Mall şi înregistrezi bonurile la Centrul Info, vei fi premiat instant. În ce constau premiile noastre? Vouchere, cu valori cuprinse între 50 şi 200 de lei, pe care le poţi folosi ca să le faci celor dragi cadouri, dar şi produse. Peste 600 de premii, printre care: voucherede la Teilor, Pro Beauty Shop, cofetăria Delicitate,Mado sau Kups, dar şi pachete cosmetice de laFiterman, jocuri pentru copii de laNoriel, cafea Jacobs, sticle de vin sau vin spumant, dar şi băuturi răcoritoare. 

După ce primeşti un cadou instant, eşti înscris automat şi la tombolă, unde poţi câştiga: un Sony PS4 Smart TV, un LG Oled 4k Smart TV, un LG Soundbar, un iPhone 11 Pro sau un Apple Watch. Extragerile vor avea loc în fiecare zi de luni,de la ora 12:00, cu ajutorul unui soft de tip random.

Dacă nu ai timp să ajungi până la Iulius Mall, atunci venim noi la tine! Pe instagramul @iuliusmallsuceava este un concurs cu cinci premii care constau în vouchere, de 200 de lei fiecare, cu care poţi achiziţiona cele mai elegante bijuterii de la Teilor.

„Dacă eşti ajutorul de nădejde a lui Moş Crăciun, vino la Iulius Mall Suceava şi noi avem grijă să primeşti şi tu un cadou!”, au precizat reprezentanţii mallului.