1.000 de batoane “Cereal Bar” au ajuns la cadrele medicale din spitalul Fălticeni. Este vorba de o donație făcută de GoldNutrition România, care s-a gândit că batoanele le vor fi foarte necesare cadrelor medicale care fac multe ore de muncă, fără pauze. „Este o perioadă în care orice ajutor contează și trebuie să punem umăr la umăr astfel încât să depășim cu bine și cât mai repede această criză. Tuturor ne este greu în aceste momente, însă trebuie să rămânem solidari”, a declarat Ioana Mihuț, administrator GoldNutrition EEC. Cele 1.000 de batoane au ajuns mai întâi la Primăria Fălticeni, care a apelat la Poliția Locală pentru ca donația să ajungă în siguranță la cadrele medicale din spitalul fălticenean.

Donația a fost făcută în cadrul campaniei „Sprijină finalizarea noului spital din Fălticeni!”, lansată de Clubul Sportiv Alessia Athletic, condus de suceveanca Laura Alina Pazari, la care s-a alăturat ulterior și Clubul Rotary Fălticeni.

”Împreună putem să grăbim deschiderea noului spital din Fălticeni. Vă readucem aminte că orice sprijin este binevenit. Toate contribuţiile vor fi donate celor care se ocupă de dotarea spitalului cu aparatură şi materiale necesare desfăşurării activităţii”, ne-a spus Laura Alina Pazari.

Haideţi să le fim alături şi să donăm fiecare din puţinul nostru pentru a da Fălticeniului spitalul atât de necesar, este îndemnul sucevencei, inițiatoarea campaniei. Puteţi dona în contul Alessia Athletic
Pay Pal https://alessiaathletic.ro/…/sprijina-finalizarea-noului-s…/
Cont lei IBAN: RO77BRDE340SV74636183400

sau în contul Clubului Rotary
RO21 BTRL RON CRT 052 220 1301

Fondurile strânse vor forma o singură donaţie pentru Spitalul din Fălticeni.