Un tânăr în vârstă de 18 ani, care a pătruns cu BMW-ul pe care îl conducea pe contrasens, a provocat un accident grav, joi seară, la ieșirea din Rădăuți spre Milișăuți.

Din cercetările poliției rezultă că, în timp ce conducea autoturismul BMW pe Calea Bucovinei, pe direcția dinspre Rădăuți spre Milișăuți, în jurul orei 21.30, Adrian Beghean, în vârstă de 18 ani, din Rădăuți, a pătruns inexplicabil pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un Audi A4, condus de o tânără în vârstă de 25 de ani, Maria T., tot din municipiul Rădăuți. În această a doua mașină se mai aflau un tânăr de 20 de ani și o fetiță de 5 ani, toți din Rădăuți.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Rădăuți, cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că toți cei patru sunt răniți, doi fiind încarcerați.

La Spitalul municipal Rădăuți, medicii au constatat că doi dintre răniți au fracturi.

Este vorba de tânăra de 25 de ani care conducea regulamentar autoturismul Audi și de tânărul de 20 de ani, pasager în mașina sa. Fata avea o fractură la glezna dreaptă, iar tânărul de 20 de ani fractură de femur drept. Ambii urmau să fie investigați suplimentar pentru un diagnostic complet.

Șoferul de 18 ani care a provocat accidentul și fetița în vârstă de 5 ani aveau traumatisme ușoare, cel puțin în urma evaluării preliminare.

Tânărul care a pătruns cu BMW-ul pe contrasens a putut fi testat, rezultând că nu era băut.