Update:

Femeia este profesor de matematică la o școală dintr-un sat din apropiere de municipiul Suceava. Femeia este căsătorită, însă soțul său este plecat la muncă în străinătate. La ora la care s-a aruncat de la etajul blocului de pe Mărășești femeia era singură acasă. Descoperirea a fost făcută de sora ei, care a constatat că nu deschide ușa și nu răspunde la telefon. 

 

O femeie în vârstă de 43 de ani, din municipiul Suceava, s-a aruncat în gol de la etajul IV al blocului în care locuiește. Clipele de groază au avut loc luni seară, femeia fiind găsită de personalul medical în viață, dar cu multiple leziuni. Cu câteva ore înainte de gestul suicidar, femeia a fost externată din spital, unde a stat o perioadă pentru a fi tratată de infecția cu Covid.

Medicii de la Spitalul Județean spun că femeia a avut o formă ușoară de Covid și avea test negativ când a fost externată.

Problema este una mai complexă, femeia având o puternică depresie, pentru care urma tratament.

Femeia a fost diagnosticată cu fracturi costale, fractură de coloană și fractură de bazin. Ea a fost internată pe secția de Neurochirurgie, iar de marți dimineață va intra în sala de operație.  Marți dimineață, starea femeii în vârstă de 43 de ani era stabilă.  

 

Conform celor mai noi date, femeia a avut tratament la domiciliu câteva zile pentru Covid, apoi a revenit la spital pentru dureri abdominale și scaune diareice, fiind internată în sectorul Covid. După ce a fost internată timp de câteva zile, i s-a recoltat test care a ieșit negativ și a fost lăsată să meargă acasă.

 

Dana HUMOREANU

Florin PAIU