Un șofer de 53 de ani din orașul Cajvana a fost depistat de polițiști circulând în miez de noapte, băut zdravăn, pe centura ocolitoare a municipiului Suceava. El este acum cercetat penal pentru conducerea sub influența alcoolului.

Bărbatul a fost depistat în trafic în toiul nopții de joi spre vineri, când în jurul orei 02.00 un echipaj din cadru Serviciului Rutier Suceava, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe Varianta Ocolitoare a municipiului Suceava, în afara localității Șcheia, a oprit în trafic o autoutilitară marca Mercedes-Benz Sprinter, care avea  direcția de deplasare dinspre Stroiești spre comuna Moara.  

Agenții de poliție au solicitat conducătorului auto documentele personale şi ale autovehiculului și i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest. Persoana de la volan a înmânat actul de identitate, permisul de conducere și documentele vehiculului și după verificarea acestora s-a constatat că la volan se afla Neculai C. de 53 ani din orașul Cajvana. În urma testării alcoolscopice, a rezultat o concentrație alcoolică de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru a se supune prelevării mostrelor biologice de sânge necesare stabilirii alcoolemiei. În prezența cadrelor medicale de gardă el și-a dat consimțământul în scris cu privire la prelevarea unei mostre biologice de sânge, cea de-a doua însă refuzând-o.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava, pentru săvârşirea infracţiunii  de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.