Aventura unui bărbat de 45 de ani, din orașul Gura Humorului, de a face o plimbare cu motocicleta, deși nu avea un permis de conducere pentru nici o categorie auto, s-a terminat prost. Vehiculul scăpat de sub control s-a izbit de un stâlp, iar bărbatul de la ghidon a fost rănit destul de grav.

Accidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 16.00, când Gheorghe P. conducea motociclul marca Honda pe strada Voroneț din Gura Humorului, având direcția de deplasare Voroneț - Gura Humorului. Din cauza neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă la dreapta și din cauza lipsei de experiență în conducere, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, motocicleta a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public stradal, aflat pe partea stângă a sensului său de mers.

În urma impactului bărbatul a suferit mai multe leziuni corporale și a fost preluat de către echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Din cauza stării sale de sănătate conducătorul motociclului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate la spital probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.  

În timpul verificării în baza de date a deținătorilor de permise de conducere din România, s-a stabilit faptul că Gheorghe P. nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.