Șase tineri au ajuns la spital după ce autoturismul VW Sharan cu care se deplasau a fost scăpat de sub control de conducătoarea auto și a intrat violent într-un stâlp. Accidentul s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 16.50, pe DJ 290, la Stamate, pe direcția Stamate spre Hancea.

Din cercetările poliției rezultă că șoferița, în vârstă de 20 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul a pătruns pe sens opus, după care a părăsit carosabilul, lovind stâlpul de beton care nu era conectat la vreo rețea electrică sau de comunicație. Stâlpul a fost rupt în urma impactului.

În mașină erau în total șase tineri, cu vârste între 14 și 20 de ani, toți acuzând leziuni în urma impactului. Este vorba de contuzii de bazin, de șold, chiar traumatisme cranio-cerebrale.

„Din accident a rezultat rănirea conducătoarei auto şi a 5 pasageri din autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.
Primele investigații nu au reliefat leziuni grave, însă toți aveau contuzii și traumatisme.

Conducătoarea auto a fost verificată de polițiști cu etilotestul, rezultând că nu consumase alcool.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.