Firmele ai căror angajați doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 la locul de muncă trebuie să trimită o solicitare prealabilă la Direcția de Sănătate Publică, la medicul coordonator al activității de vaccinare în județul Suceava, dr. Dana Costea. Adresa de email la care se trimite solicitarea, comunicată, miercuri, de purtătorul de cuvânt Gabriela Băncilă, este dana.costea@dspsv.ro.

Gabriela Băncilă a mai informat că în cursul zilei de 27 aprilie a.c., în județul Suceava s-au vaccinat 818 persoane, dintre care 357 cu doza I și 461 cu doza a II-a. Cele mai multe persoane s-au vaccinat la centrul de la Iulius Mall Suceava – 150, la Școala Gimnazială „Miron Costin” Suceava -  96, la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava – 84 și la Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” Fălticeni – 80 de persoane. Cele mai puține doze au fost administrate la centrul de la Broșteni – 11, la Căminul Cultural din Salcea – 18 și la centrul din incinta parcului zoologic din Rădăuți  - 20. La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc s-au vaccinat 27 de persoane, la spitalul din Gura Humorului – 42, la Colegiul Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc – 32, Casa de cultură „Alexandru Arșinel” Dolhasca – 36, stadion Vatra Dornei- 48, Casa de Cultură „Mihai Teliman” Siret  – 60, Căminul Cultural din Sf. Ilie, Șcheia – 66 și la Marginea – 48 de persoane.

Până la data de 27 aprilie a.c., în județul Suceava s-au vaccinat 64.887 de persoane, din care 46.357 de persoane cu ambele doze.