Prima zonă de agrement a Sucevei, inaugurată în urmă cu mai bine de trei ani (13 aprilie 2018), la baza dealului Tătărași, a fost afectată parțial de o alunecare de teren, cauzată de izvoarele subterane și particularitățile solului argilos.

Alunecarea de teren a afectat o parte din trotuarele care fac legătura cu lacul nr. 2 și cu parcul de joacă pentru copii, inclusiv accesul către pavilionul cultural, în care se țineau concertele de weekend ale fanfarei primăriei.

“Din păcate avem o problemă la zona de agrement Tătăraşi, o alunecare de teren, fiind afectate o parte din trotuare, până la iazul nr. 2, acolo unde era foișorul pentru activități culturale, pe care am fost nevoiți să-l scoatem din apă, pentru a fi montat în partea de sus.

Am emis certificatul de urbanism și facem documentația necesară pentru lucrări de reabilitare, să consolidam o porțiune din malul care a alunecat.

Zona de agrement este una foarte frumoasă și vrem ca totul să se desfășoare în condiții de siguranță”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

Zona de agrement Tătărași se întinde pe 7,5 hectare de teren,din care suprafața iazurilor este de 10.000 mp (un hectar).