O tânără care acționează ca paramedic SMURD în zona de munte a județului Suceava a avut parte de o surpriză de mari proporții, chiar de ziua ei.

Aceasta a fost cerută în căsătorie de „victima” unui accident petrecut la intrarea în curtea subunității, la care s-a grăbit să intervină, dovedindu-se că, de fapt întregul scenariu a fost pus la cale de colegii ei din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, împreună cu prietenul ei. Căruia i-a spus „DA”, copleșită de emoții.

„Pentru Paula, această zi va fi una pe care nu o va uita, niciodată. Nu doar pentru că e ziua ei de naștere, ci și pentru surpriza de care a avut parte, la ieșirea din tura de serviciu.

Paula este paramedic SMURD, în cadrul Punctului de Lucru Crucea. Colegii de la Detașamentul Vatra Dornei au chemat-o la sediu pentru a semna câteva documente, pregătindu-i, în secret, surpriza, împreună cu prietenul Paulei. La Mulți Ani, Paula, și să fii fericită!”, au spus colegii ei, din cadrul ISU, într-o postare pe pagina de socializare a instituției.