Un tânăr în vârstă de 22 de ani a scăpat cu viață dintr-un accident care îi putea fi fatal. Mașina scăpată de sub control de tânăr a plonjat de pe un pod și s-a răsturnat într-un pârâu. Mai mult, vehiculul a agățat și o bârnă din lemn care a intrat prin parbriz, până în partea din spate a autoturismului.

 Duminică noapte, aproape de miezul nopții, Poliția municipiului Vatra Dornei a primit un apel la 112 de la un tânăr care a anunțat că a fost implicat într-un accident rutier în satul Neagra Șarului, comuna Șaru Dornei.

Din cercetări a rezultat că tânărul de 22 de ani, Albert L., din comuna Panaci, în timp ce conducea un autoturism marca VW, pe drumul comunal din Neagra Șarului, a intrat cu viteză neadaptată într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, cauză din care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar mașina s-a răsturnat în râul Neagra.  

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul de plagă contuză regiune mandibulară, fără a rămâne internat.

Tânărul a fost verificat cu etilotetsul, rezultând alcoolemie 0.

După cum se vede în câteva imagini surprinse la fața locului, mașina a ajuns în mijlocul apei după ce a plonjat de la o diferență de nivel de metri buni de la carosabil, iar o bârnă a străpuns mașina din față în spate, pe lângă șofer. Cu alte cuvinte, tânărul de 22 de ani a trecut razant pe lângă o nenorocire.

Șoferul în vârstă de 22 de ani avea alcoolemie 0.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.