Doi tineri, un băiat și o fată, au furat trei perechi de ochelari de soare dintr-un magazin de la parterul Complexului Bucovina din Suceava, fiind văzuți de vânzătoare, fugind, dar fiind prinși ulterior pe o stradă din municipiul reședință de județ de către polițiști. Vineri, în jurul orei 11.30, Poliția municipiului Suceava a primit un apel la 112 prin care se anunța că s-a produs un furt din incinta magazinului „Parfums de Sofia” din incinta Complexului Comercial Bucovina.

Din cercetări a rezultat că un bărbat și o femeie, tineri, au intrat în magazin și au solicitat să cumpere o sacoșă. Aceștia au studiat probabil înainte terenul, observând că angajata magazinului era ocupată cu servirea altui client. Pe acest fond, cei doi s-au apropiat de standul de ochelari de soare de la intrarea în magazin, luând trei perechi de ochelari. Angajata magazinului a observat furtul, s-a îndreptat spre cei doi, însă autorii au ieșit în grabă din magazin și au fugit.

Au fost alertate mai multe echipaje iar o patrulă de la Secția Urbană Burdujeni i-a depistat pe strada Florilor pe cei doi tineri despre care aveau date că au comis furtul. Un minor în vârstă de 17 ani și o fată de 19 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Suceava, au fost găsiți cu două din perechile de ochelari sustrase asupra lor. Prejudiciul total este de 230 de lei, din care parte a fost recuperat.

Cercetările au fost preluate de judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava, care au deschis dosar penal pentru furt.

Nu este prima dată când hoții își încearcă norocul la acest magazin.