Un bărbat a fost arestat de Judecătoria Rădăuți pentru viol în formă continuată, în urma propunerii formulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, sub acuzații înfiorătoare, fiind acuzat că și-a violat fiica timp de patru ani de zile, de când aceasta avea 9 ani.

În această fază a anchetei, procurorii au date despre cel puțin 16 acte de agresiune sexuală.  Grozăviile s-au petrecut la Negostina-Bălcăuți.

„În cauza de faţă există probe din care rezultă faptul că în perioada 2017-2021, cu o frecvenţă de aproximativ 4 acte materiale/an, în baza aceleiași rezoluții infracționale, prin constrângere, punerea în imposibilitatea de a-și exprima voința sau profitând de această stare, inculpatul C.I. a întreținut raporturi sexuale normale, în repetate rânduri cu fiica sa minoră în vârstă de 13 ani, în perioada în care aceasta avea vârsta cuprinsă între 9 şi respectiv 13 ani, victimă minoră care se afla în îngrijirea și educarea inculpatului, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate datorită vârstei și faptului că locuia împreună cu tatăl ei”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

În urma propunerii formulate de procurorii, Judecătoria Rădăuți a dispus arestarea inculpatului, pentru 30 de zile. 

”Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale”, au transmis procurorii.