Tânăra artistă Laura Bretan va concerta duminică, 25 iulie 2021, de la ora 20:00, pentru prima dată la Suceava, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Cântăreața de operă va urca pe o scenă bine echipată și cu sunet de calitate, în centrul municipiului Suceava, spre încântarea publicului sucevean.

Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic Filadelfia Suceava, „acțiune prin care se dă startul pentru normalitatea întâlnirilor de care odinioară beneficiam, dar pe care nu le apreciam la adevărata lor valoare”, după cum a declarat prof. David Daniel Reguș (Liceul Teoretic Filadelfia Suceava).

Tot de la prof. David Reguș am aflat că Laura Bretan a revenit în România după aproape un an și jumătate. Prima sa apariție scenică, post pandemie, a fost ca special guest în concertul IL VOLO de la Arenele Romane din București.

„Laura Bretan se află într-un turneu prin țară, început la Galați, continuat la Botoșani și urmează, pe 25 iulie, la Suceava. Apoi, artista va susține concerte la Arad, Satu Mare și Brașov, după care se va întoarce în Statele Unite. Alături de ea va fi pianistul, compozitorul și producătorul israelian Giora Linenberg, care a lucrat mai mulți ani cu Lara Fabian, iar acum lucrează cu Laura Bretan. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria municipiului Suceava, care a și facilitat un astfel de demers”, a completat prof. David Reguș.