480 de elevi, dintre care 120 sunt boboci de la clasa a IX-a (79 de băieţi şi 41 de fete), vor începe luni, 13 septembrie, cursurile la Colegiul Național Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc. La examenul de admitere în clasa a IX-a, cea mai mare medie a fost 9,97, obţinută de Dan Ionuț Botezat.

După cum au anunțat reprezentanții colegiului militar câmpulungean, festivitatea de deschidere a noului an şcolar ‪2021-2022 la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc se va organiza luni, 13 septembrie, începând cu ora 9:00.

La activitate vor fi prezenţi reprezentanţi ai conducerii M.Ap.N., oficialităţi ale administraţiei publice locale, personalul colegiului și părinţi ai elevilor din clasa a IX-a.

Festivitatea va avea loc în format restrâns, maximum doi aparținători ai fiecărui elev din anul I de studiu, cu respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Purtarea măștii de protecție și respectarea distanței fizice sunt obligatorii în incinta instituției. Festivitatea va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” și a Ministerului Apărării Naționale.