Trei mașini au fost implicate în accidentul produs joi noapte în municipiul Fălticeni, rezultând de asemenea și trei răniți, din fericire nu grav. Accidentul s-a produs în jurul orei 23.10, pe strada Sucevei, la intrarea în Fălticeni dinspre Suceava.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că un șofer în vârstă de 40 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea un autoturism Ford Puma, dinspre Suceava spre Fălticeni, nu s-a asigurat la trecerea de pe prima bandă pe banda a doua, intrând în coliziune cu un autoturism BMW, condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 22 de ani.

În urma acestei coliziuni, Fordul Puma a fost proiectat peste scuarul ce desparte sensurile de mers de pe strada Sucevei din Fălticeni, lovind frontal un alt Ford, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

Pompierii militari care au intervenit la fața locului au constatat că șoferul de 39 de ani, din mașina lovită pe contrasens, era încarcerat. Acesta a fost extras din mașină conștient și cooperant.    

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto de 39 de ani care se deplasa regulamentar şi a unui pasager din acelaşi autoturism, precum şi rănirea conducătorului auto de 40 de ani, cel care a făcut manevra greșită de schimbare a direcției de mers.

Cei trei au fost diagnosticați cu contuzii, unul având și un traumatism cranio-cerebral, fără probleme deosebite totuși, au indicat investigațiile medicale preliminare.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.