Un biciclist și-a pierdut viața joi seară după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul a avut loc puțin după ora 20.00, în Milișăuți. Un șofer în vârstă de 26 de ani care conducea o autoutilitară marca Ford și care circula dinspre Rădăuți spre Suceava a acroșat un biciclist care circula în aceeași direcție. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Văratec - Salcea, care a fost aruncat la câțiva metri.

În ciuda intervenției cadrelor medicale chemate la fața locului biciclistul nu a mai putut fi salvat. Bărbatul care a murit nu avea echipament adecvat pentru circulația pe timp de noapte, iar bicicleta nu era dotată cu aparate de iluminat. Șoferul implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

Este al treilea accident de acest fel care are loc în decurs de numai o săptămână. Alți doi bicicliști și-au pierdut viața după ce au fost loviți de autovehiculele care circulau pe șosea. Unul dintre accidente a avut loc la Horodnic de Jos, iar celălalt pe drumul european 85, între Dănila și Dărmănești.