Localitățile din județul Suceava au primit o sumă de 46,293 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, printr-o hotărâre care a fost adoptată în ședința de miercuri a Executivului. Suma este a doua ca mărime la nivel național, după cea alocată județului Constanța, de 71, 437 milioane de lei. Din totalul sumei pentru județul Suceava, 5,015 milioane de lei sunt pentru Consiliul Județean Suceava, pentru cheltuieli de asistență socială și protecția copilului. Sumele alocate de Guvern pentru localități vor fi folosite pentru asigurarea finanțării unor cheltuieli, precum cofinanțare proiecte finanțate din fonduri externe nerambursabile și/sau programe naționale, cheltuieli neeligibile, corecții financiare și cheltuieli curente (salarii, asistență socială, protecția copilului, facturi pentru utilități, executare silită, etc.).

Din totalul celor 114 de localități din județ au fost alocate fonduri pentru 104.

Cea mai mare sumă alocată în județ este pentru municipiul Suceava, de 15 milioane de lei. Celelalte localități au primit sume cuprinse între 50.000 și 800.000 de lei.

Vă prezentăm în continuare tabelul complet cu localitățile și sumele alocate pentru fiecare dintre acestea. Sumele sunt prezentate în mii lei.