O nouă stradă a fost reabilitată și modernizată în cel mai mare cartier al Sucevei, Burdujeni, fiind create locuri de parcare pe o suprafață de aproape 2000 de mp.

Viceprimarul Lucian Harșovschi, care s-a ocupat de realizarea lucrărilor, de la început până la final, a spus: „Proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului continuă și în cartierul Burdujeni, unde alți 487 de suceveni din 5 blocuri beneficiază direct de acesta.
Au fost finalizate lucrările de reabilitare și modernizare a str. Muncii, unde au fost create 112 locuri de parcare pe o suprafață de 1937 mp”.

Realizarea proiectului de modernizare de la scara blocului pe strada Muncii a necesitat refacerea unei suprafețe de 770 mp de stradă (carosabil) cu covor asfaltic format din 26,6 tone de binder și 74 tone de strat de uzură, precum și montarea a 587 metri liniari de bordură mare și 295 metri liniari de bordură mică.

Pentru amenajarea celor 112 locuri de parcare pe o suprafață de 1937 mp s-au turnat 240 tone de binder și 186 tone de strat de uzură.

Pentru realizarea trotuarelor, cu o suprafață de 282 metri pătrați, au fost necesare 40,6 tone de binder și 27 tone de strat de uzură.

Lucrările de acest gen vor continua în toate cartierele municipiului, a promis Lucian Harșovschi, care a și inițiat acest proiect în urmă cu câțiva ani, dar timp de doi ani a fost blocat în Consiliul Local, în lipsa voturilor suficiente.