Delgaz Grid sistează miercuri, 15 decembrie, în intervalul 8:00 – 17:00, alimentarea cu gaze naturale pentru mai mulți consumatori din municipiul Suceava, pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Aleea Lalelelor, Aleea Jupiter, Bulevardul George Enescu, Zorilor și Calea Obcinilor.Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).