Formaţia de pop-opera Dimma'S, una dintre puţinele trupe de pop-opera din ţară, va susține joi, 16 decembrie, începând cu ora 18:00, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava (Bulevardul George Enescu, Nr. 50), concertul de colinde „An de an”.

Concertul va fi transmis live și pe pagina de Facebook a Monitorului de Suceava.

Formaţia de pop-opera Dimma'S este formată din muzicieni profesionişti care îşi dezvoltă o carieră în domeniul muzical: Nicolae Ilincăi – tenor, Claudiu Chereji – tenor, Aurelian Filip – bariton, Anton Babiaş – bas, patru tineri talentaţi (doi dintre ei suceveni) profesionişti, în plină ascensiune.

Povestea formaţiei a început în 2017. „Noi suntem un grup vocal pop-opera format din artişti profesionişti în domeniu. Eleganţa şi seriozitatea sunt două cuvinte care caracterizează ceea ce facem şi ceea ce vrem să vă oferim. Repertoriul nostru este unul variat şi acoperă toate genurile de muzică care exprimă eleganţă”, spun despre ei artiştii. Dimma’S a concertat, în anul 2019, la Gala „Top 10 Suceveni”, ediția a VIII-a, eveniment organizat de Monitorul de Suceava. Artiștii au oferit atunci momente pline de magie, de emoţie publicului prezent la eveniment.

Pentru că iubesc Suceava și publicul sucevean, artiștii de la Dimma'S vor susține și duminică, 19 decembrie, începând cu ora 12:15, concertul de colinde „An de an”, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” Suceava. „Cu multă bucurie revenim la Suceava cu tradiționalul concert de colinde”, transmit artiștii.