Formația de juniori Under 17 a Liceului cu Program Sportiv Suceava ocupă locul al doilea în play-off-ul Campionatului Național la finalul lui 2021. În ultimul joc din acest an trupa pregătită de Claudiu Sevaciuc și Andrei Ițco a remizat, scor 1-1, pe terenul liderului Seriei I, FC Bacău, partidă în care sucevenii au irosit mai multe ocazii de gol, inclusiv o lovitură de la 11 metri.

„Îi felicităm pe băieţi pentru prestația de până acum din play-off, cât şi pentru tot parcursul din acest sezon. Urmează o vacanţă de iarnă binemeritată ţinând cont de programul încărcat pe care l-am avut în ultimele săptămâni, după care vom reveni la antrenamente dornici de muncă, pentru a regla anumite aspecte de ordin tehnic, tactic, fizic și mental. În condițiile în care în debutul acestui campionat am suferit la partea de omogenitate şi ne-am confruntat cu lipsa de experienţă competiţională a unora dintre băieţi, suntem convinşi că vom aborda returul play-off-ului cu mai multă încredere”, au declarat antrenorii Claudiu Sevaciuc şi Andrei Iţco.

LPS Suceava Under 17 s-a bazat în această ediție de campionat pe următorul lot de jucători: Avăcăriței Horia, Bujoreanu Bogdan, Corniciuc Lucian, Cuciureanu Matei, Cucoș Robert, Cozma Flavian, Dănilă Luca, Dobresenciuc Costi, Gafencu David, Găină Fabian, Gireadă Sebastian, Grecu Sebastian, Gontaru Paul, Ionescu Alex, Ioniță Rareș, Manolache Matei, Molorciuc Ronyn, Prelipcean Andrei, Recolciuc Iulian, Rarica Raul, Sahleanu Emanuel, Serediuc Iulian, Smocot Ianis, Teleașă Denis și Țanța Cosmin.

 

Clasament

1.      FC Bacău    4       2       1       1       9-7    40

2.      LPS Suceava        4       2       1       1        4-3    33

3.      FC City Iași 4       2       0       2       5-7    32

4.      Juniorul Suceava  4       2       0       2        10-6  25

5.      Ceahlăul Piatra Neamţ   4       2       0        2       5-5    25

6.      LPS Piatra Neamţ 4       1       0       3        3-8    24