Echipa de rugby CSM Bucovina Suceava a avut parte de un debut de coșmar în Liga Națională, noua competiție organizată de federația de profil, care reunește ambele ligi.

Sucevenii au jucat la Cluj, cu una dintre echipele din fostul prim eșalon, iar contactul cu o echipă în mare parte profesionistă a fost extrem de dur.

Universitatea Cluj a câștigat cu 133-6, o înfrângere usturătoare pentru suceveni.

Se știa că diferența de valoare și de pregătire este foarte mare, însă chiar și așa rezultatul depășește și cele mai negre coșmaruri.

Antrenorul-jucător Marcel Crețuleac a fost sincer după meci: ”Este o înfrângere rușinoasă, dacă în prima repriză am contat cât de cât, în a doua am căzut total. Nu vreau să dau vina pe nimeni decât pe noi, avem mult de recuperat la capitolul pregătire, rugbiul te pedepsește atunci când nu ești pregătit suficient. Facem eforturi să ne revenim psihic să ne adunăm și să arătăm altă față în etapa viitoare, când jucăm derbiul local, la Gura Humorului”.

Singurul aspect pozitiv după meciul de la Cluj este că nu s-au înregistrat accidentări.

Clujenii au înscris nu mai puțin de 19 eseuri în acest meci, în timp ce CSM Bucovina Suceava a punctat prin două lovituri de pedeapsă, marcator Sabin Crețu.

În Sâmbăta Paștelui, RC Gura Humorului și CSM Bucovina Suceava vor juca meciul marilor orgolii, din cadrul Grupei A a Ligii Naționale.