Un sucevean s-a furișat la sertarul din spatele barului în care se afla și a furat banii din încasări, însă, spre ghinionul său, nu a ajuns prea parte, fiind găsit de polițiști într-o stație de autobuz.

Duminică, în jurul orei 20.00, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către administratorul barului Mingo din cartierul Ițcani al municipiului Suceava despre faptul că un client a sustras din sertarul din spatele barului suma de aproximativ 1040 de lei.

Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat la fața locului, unde l-a identificat pe suspect în stația TPL din apropirea barului. Asupra lui Gabriel Tepșanu a fost  găsită suma de 1000 de lei.

 Din cercetările ulterioare a rezultat că într-un moment de neatenție al barmaniței de serviciu, clientul s-a furișat în spatele barului, iar din sertar a sustras suma de bani, după care a plecat.

Polițiștii au întocmit proces verbal de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, însă administratorul a declarat că nu dorește să se constituie parte civilă în dosar.