Polițiștii de la Pojorâta au aplicat mai multe amenzi și au deschis un dosar penal după un scandal izbucnit la barul ”La Mama Gim” din Pojorâta. Tot scandalul a fost provocat de o femeie aflată în stare avansată de ebrietate. Duminică, în jurul orei 19.30, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați, prin 112, de o femeie care a reclamat că a fost agresată la barul amintit mai sus. 

Chiar femeia care a sunat la 112, aflată în vădită stare de ebrietate, a fost cea care a provocat scandalul, a rezultat din cercetările polițiștilor.

În jurul orei 19.00, femeia a intrat în bar și a comandat o bere la halbă.  Femeia era însă agresivă verbal și incoerentă astfel că angajatul de la bar i-a cerut să plece și i-a scos bicicleta în afara curții barului.

Femeia s-a împotrivit, fiind scoasă afară de barman și de un client. Acesta din urmă a și lovit-o pe femeie peste față. Bărbatul a recunoscut și în fața polițiștilor că a lovit-o pe femeie, declarând că a fost enervat de expresiile jignitoare care i s-au adus.

Scandalul a continuat și după ce echipajul a ajuns la fața locului, femeia fiind cea care se manifesta agresiv, au constatat polițiștii. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lovire, în timp ce femeia a încasat nu mai puțin de patru amenzi, în valoare de 4.500 de lei, pentru apelare abuzivă a numărului unic de urgențe 112, provocarea de scandal în local public, refuzul consumatorului de a părăsi localul și adresarea de cuvinte și expresii jignitoare cu ocazia intervenției lucrătorilor de poliție, fapta prevăzute de Legea 61/1991, privind sancționarea faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice.