Miercuri după-amiază sunt programate semifinalele barajelor pentru promovarea în eșalonul al doilea, fază a competiției în care este implicată și gruparea locală Foresta Suceava. „Galben-verzii” au încheiat ediția 2021-2022 a Ligii a III-a pe poziția secundă în Seria I și vor avea ca prim adversar în tentativa de accedere în Liga a II-a echipa Oțelul Galați, câștigătoarea Seriei a II-a. Manșa întâi a duelului cu gruparea antrenată de Dorinel Munteanu va avea loc pe Stadionul Areni, miercuri, 25 mai, cu începere de la ora 18.00, returul fiind programat sâmbătă, 28 mai, de la ora 17.30, la Galați.

„Cred că șansele de calificare sunt egale. Suntem optimiști că putem trece de Oțelul și sperăm într-o victorie în meciul tur, pentru a avea cât mai multe șanse în returul de la Galați. Sper să vină cât mai multă lume să ne susțină, mai ales că oaspeții au anunțat că vor fi încurajați pe Areni de o galerie numeroasă”, a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

De partea cealaltă, „oțelarii” sunt încrezători în șansele lor, mai ales că au tot lotul valid.

„Este un joc pe care l-am așteptat de un an de zile, obiectivul nostru fiind acela pe care-l știe toată lumea, de a promova în Liga a II-a. Ne așteptăm la un meci dificil, pentru că Foresta este o echipă solidă, dar am încredere în jucătorii mei că vor reuși să iasă învingători din această dublă manșă. Mergem la Suceava să câștigăm, dar cred că și un rezultat de egalitate ar fi bun pentru noi în perspectiva returului”, a precizat antrenorul formației gălățene, Dorinel Munteanu.

Gruparea suceveană nu va putea conta în acest joc pe aportul accidentaților Robert Martin și Vlad Cimbru. Prețul unui bilet de intrare la meci este de 10 lei.

În cealaltă semifinală se vor confrunta Dante Botoșani și CSM Focșani.