Un tânăr din Șcheia a postat pe TikTok o filmare în care se vede cum circulă cu viteză extrem de mare pe bulevardul principal al Sucevei, dinspre sensul giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Fălticeni și până în zona Primăriei municipiului Suceava.  Tânărul atinge și chiar depășește 200 de kilometri la oră, inclusiv în timp ce trece prin fața sediului Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Se poate observa că goana șoferului pericol public se desfășoară la o oră la care traficul este încă prezent.

Șoferul pericol public face manevre de pe o bandă pe alta printre alte mașini la o viteză extrem de mare. În cazul în care ar fi avut un obstacol în față, o tragedie era iminentă.

Tânărul care a postat imaginile, Bogdan Hlamagă, pare a fi făcut deja o pasiune pentru aceste filmări în care sfidează legislația rutieră. Prin mesajele transmise acesta pare chiar a-și dori să atragă atenția și să devină ”vedetă”, inclusiv în mass-media.   

 

 

 

Tânărul a postat imaginile fără a încerca să se ascundă.  

 

 

În luna octombrie a anului trecut, același tânăr s-a filmat în timp ce rula cu viteză mare pe artera principală a Sucevei. Pe imaginile postate chiar de el s-a văzut atunci și cum a trecut pe roșu, pe lângă coloana de mașini care staționa, la intersecția dintre Calea Unirii și Traian Vuia.

Atunci, dacă pe linie de viteză nu s-au putut lua măsuri (pentru că viteza trebuie înregistrată de un mijloc omologat), în privința trecerii pe culoarea roșie a semaforului s-a apelat la camerele Primăriei municipiului Suceava, care sunt omologate pentru înregistrarea contravențiilor și infracțiunilor.

Atunci, șoferul a fost sancționat de polițiștii rutieri cu amendă de 3.045 de lei (pentru nerespectarea culorii semaforului și circulație pe contrasens), cu măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile public pentru o perioadă de 90 de zile.