O femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Baia, a fost găsită moartă în fântâna din curtea locuinței sale, după ce a avut mai multe scandaluri cu concubinul său. Se bănuiește că femeia s-ar fi aruncat în fântână, însă ancheta continuă, pentru a se stabili cert ce s-a întâmplat.

Polițiștii de la Secția Rurală Mălini au primit un apel la 112 în seara zilei de joi. O femeie din Argeș a anunțat că sora sa, domiciliată în Baia, s-a aruncat în fântână.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului alături de un echipaj de pompieri, ultimii scoțând cadavrul din fântână.

Din cercetările preliminare ale poliției rezultă că femeie locuia, la Baia, împreună cu un bărbat din Preutești. În ziua anterioară cei doi s-au certat, bărbatul părăsind domiciliul comun. El ar fi revenit în dimineața zilei de joi, însă nu ar fi fost primit în casă. Omul a plecat la muncă, pe raza orașului Liteni. Seara, revenit la Baia, nu a mai găsit-o în casă pe femeia cu care trăia de mai mulți ani. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a căutat-o prin casă și prin curte, după care a găsit-o în fântână.

Polițiștii nu au descoperit urme de violență pe trupul femeii și au solicitat efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă și continuă ancheta.