Suceveanul Andrei Ostrovanu, unul dintre cei mai bine cotați luptători de kick-boxing din țara noastră, va reveni din nou în ring cu dorință de revanșă, după ce a pierdut meciul precedent, disputat în compania lui Ștefan Orza, în gala găzduită de Sala Rapid, din Capitală, în ziua de 6 mai.

Sportivul în vârstă de 29 de ani se află pe afișul Dynamite Fighting Show de la Buzău, din data de 14 iunie, acolo unde, în cadrul categoriei super mijlocie, va încrucișa mănușile cu belgianul Frank „The Tank” Rubanguka, în vârstă de 24 de ani, un luptător cu background în circuitul Enfusion, unde a obținut trei victorii.

Gala care va avea loc în Sala „Romeo Iamandi” şi va fi transmisă în direct pe Pro Arena, cu începere de la ora 20.00, se anunță una foarte interesantă, mai având în program câteva dueluri deosebit de tari.

Astfel, Bogdan Stoica, de trei ori campion mondial, îl va înfrunta pe finalistul World Fighting League, Sam Tevette. Revenit în circuit după patru ani, fostul campion Sebastian Cozmîncă are parte de meciul carierei împotriva legendarului Freddy Kemayo. Pentru Kemayo e meciul cu numărul 100 în carieră. Din 71 de victorii, 49 sunt obținute prin KO. După meciul de senzație de la Paris, Florin Lambagiu se va duela cu campionul Turciei, Unal Burak, în vreme ce finalistul Dynamite Fighting Show din 2021 la categoria ușoară, Ionuț Popa, va disputa cel mai dificil meci al său. Portughezul Diego Freitas este un luptător cu experiență în Bellator și Enfusion, iar în anii trecuți a luptat pentru centură în China. De asemenea, în palmaresul său se regăsește și centura de campion european ISKA.

Andrei Ostrovanu a disputat până acum 48 de meciuri la profesionişti, cu un istoric de 38 de victorii, 9 înfrângeri şi o luptă terminată la egalitate. Acesta a început să practice kick-boxul la vârsta de 18 ani, la clubul sportiv Devencea Suceava, sub îndrumarea antrenorului Nicolae Moroşan, cu care a reuşit să se evidenţieze pe plan naţional şi internaţional la nivel de amatori şi semiprofesionişti. În prezent, Ostrovanu se pregăteşte împreună cu antrenorul Alin Bălașa la clubul Ayo Gym, din Baia Mare.