Un accident violent, produs în timp ce un șofer în vârstă de 19 ani circula cu viteză excesivă, s-a produs sâmbătă seară la Bivolărie-Vicovu de Sus. Din fericire, tânărul de la volan și cele două pasagere care îl însoțeau în mașină au avut șansa de partea lor. Deși mașina s-a răsturnat în afara drumului, pe un teren agricol, cei trei au scăpat cu leziuni relativ ușoare. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că Sebastian U., în vârstă de 19 ani, din Vicovu de Sus, în timp ce conducea un Mercedes Benz, pe DN2H, din direcția Putna spre Bivolărie, a pierdut controlul asupra direcției de mers, după o curbă la dreapta, pe fondul vitezei excesive. Mașina a intrat pe sensul opus de mers, după care a ieșit în afara carosabilului, ajungând pe un teren agricol, unde s-a răsturnat.

Pompierii militari de la Rădăuți, care au intervenit la fața locului, l-au găsit încarcerat în mașină pe tânărul de la volan. În mașină mai erau două tinere, și ele localnice, care acuzau leziuni. Echipajele medicale au constatat inițial că șoferul și una din tinere sunt în stare de inconștiență. Toți trei au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul municipal Rădăuți. Din fericire, inclusiv șoferul și-a revenit în drum spre spital.

Tânărul care se afla la volan a suferit un traumatism cranian și unul facial în timp ce una din tinere (sora conducătorului auto) avea o contuzie de bazin.

Toți cei trei tineri care se aflau în mașina care s-a răsturnat nu aveau leziuni grave, au indicat primele investigații medicale.

Tânărul care s-a aflat la volan a putut fi verificat cu etilotetsul, rezultând că nu era băut.

Un accident așadar care are în prim plan ceva teribilism, terminat, din fericire, fără consecințe dramatice.

Foarte important ar fi ca cei implicați în accident și alți tineri din zona Vicov să tragă concluziile pe care ar trebui să le tragă după acest caz.