Un autoturism BMW, condus pe drumul județean 208 A, de la Ipotești spre Udești, a fost scăpat de sub control de șofer într-o curbă, mașina ajungând în șanț, unde s-a răsturnat pe o parte și și-a continuat deplasarea până într-un cap de pod, în care s-a izbit. Accidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30.

Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au preluat doi tineri, ambii în vârstă de 20 de ani, care au fost transportați la Spitalul Județean Suceava, unde au fost diagnosticați cu traumatisme cranio-cerebrale și contuzii la nivel toracic sau cervical. Cei doi erau conștienți, în stare stabilă.

Tânărul în vârstă de 20 de ani care a fost la volan, Marian D., din Udești, era în stare vizibilă de ebrietate iar aparatul etilotest a indicat concentrația de 1,05 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat ulterior și probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Din primele verificări s-a stabilit faptul că autoturismul nu este înmatriculat iar tânărul care a condus nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Un noian de infracțiuni așadar, comise din teribilism care putea avea consecințe fatale.