În perioada 31 iulie – 9 august, la Cajvana se va desfășura cea de-a opta ediție a Cupei Stejarului, la minifotbal. Competiția organizată de Mihai Șoldan a devenit în timp una de tradiție, adunând la start, an de an, echipe redutabile de minifotbal, nu numai din județul Suceava, ci de pe tot cuprinsul țării.

Datorită spectacolului oferit și nivelului de joc ridicat etalat de jucătorii de top ai formațiilor participante, turneul este așteptat cu nerăbdare de fanii acestui sport, care populează în număr mare tribunele terenului sintetic din Cajvana. Nu mai puțin de 20 de formații numără tabloul de concurs al ediției din acest an, lista înscrierilor urmând să se închidă pe data de 28 iulie.

Premiile puse la bătaie de organizatori sunt pe măsura faimei competiției, echipa câștigătoare urmând să fie răsplătită cu 10.000 de lei. Recompense substanțiale în bani vor încasa și formațiile care vor completa podiumul de premiere, dar și jucătorii care se vor evidenția în mod deosebit pe durata întrecerii.