La Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc, în Grădina Muzeului, are loc astăzi, 21 iulie 2022, de la ora 17:00, o dublă lansare de carte: „Iubi-te-vom, Doamne…!”, de Artemisia Ignătescu, și „Nu stau nicio clipă!”, de Mircea Rotaru Schemmegner, lucrări cu o semnificaţie aparte pentru comunitatea câmpulungeană. Evenimentul cultural are loc în preambulul Festivalului Internaţional de Folclor „Întâlniri Bucovinene”.

Cei care vor alege să fie prezenți astăzi în Grădina Muzeului se vor întâlni cu Artemisia Ignătescu, scriitoare, jurnalistă-cronicar a vremurilor, nonagenara cetăţean de onoare a municipiului Câmpulung Moldovenesc, care lansează cel mai nou volum, intitulat „Iubi-te-vom, Doamne…!” (sau Vol. VII al unei altfel de Monografii a Câmpulungului Moldovenesc), și cu Marcela Toperter, fiica artistului câmpulungean Mircea Rotaru Schemmegner, care prezintă colecţia de versuri şi proză a tatălui său, intitulată „Nu stau nicio clipă!”.

Întâlnirea va fi moderată de prof. dr. Luminiţa Ţaran. Invitaţi: prof. dr. Ion Filipciuc, pr. dr. Ilie Macari, scriitorii Luminița Ignea şi Constantin Tiron.

 „Vă aşteptăm în număr cât mai mare, pentru a onora două dintre personalităţile cele mai de seamă ale vieţii culturale câmpulungene”, au mai transmis organizatorii evenimentului.