Beneficiind de finanțare de la Ministerul Educației, Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) va oferi, începând cu această toamnă, mai multe programe de conversie profesională. Programele sunt implementate de minister pentru formarea cadrelor didactice din învățământul liceal de stat, pentru conversie profesională urmând a fi încheiat un contract cu Universitatea „Ștefan cel Mare" din Suceava.

Programele de studii de conversie profesională sunt cuprinse în oferta educațională a USVpentru sesiunea din septembrie 2022, pentru acestea organizându-se admitere în cursul aceleiași luni. În oferta educațională a USV sunt specificate următoarele domenii:Tehnologia informației și Comunicării,Educație tehnologică, Istorie, Filosofie, Limba și literatura română, Limba şi literatura engleză, Limba şi literatura germană, Limba şi literatura spaniolă, Limba și literatura italiană, Limba și literatura franceză, Limba și literatura ucraineană, precum și  Pedagogia învățământului primar şi preşcolar.

Cei care sunt interesați despre date legate de admitere și oferta detaliată a programelor de conversie pot afla mai mult de pe site-ul https://admitere.usv.ro,