Lucrările de refacere și modernizare a infrastructurii stradale din municipiul Suceava continuă din mai multe direcții, chiar dacă lipsa forței de muncă este resimțită și în acest domeniu.

„O nouă lucrare de reabilitare stradală a fost finalizată!”, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi, care a precizat că de această dată este vorba de o stradă din centrul municipiului Suceava.

„După ce am terminat de reabilitat strada Brădetului cu trotuare stânga-dreapta și un nou covor asfaltic, a venit rândul străzii Tudor Vladimirescu, pe care circulă foarte mulți suceveni, atât pietonal, cât și cu mașina. Strada, care face legătura între str. Mitropoliei și str. Tipografiei, a fost reabilitată în totalitate prin înlocuirea covorului asfaltic, refacerea trotuarelor și schimbarea bordurilor. De asemenea, au fost ridicate la nivel căminele de canalizare, unele fiind chiar înlocuite. În total a rezultat o suprafață de peste 1600 de mp de covor asfaltic nou”, a explicat Lucian Harșovschi, care a verificat în teren execuția lucrărilor, în mai multe etape.

Conform datelor tehnice ale lucrării de reabilitare a străzii Tudor Vladimirescu, strada are o lungime de 270 metri liniari, lățime de 4,1 metri liniari, suprafață totală de 1107 metri pătrați, lucrarea necesitând montarea a  450 metri liniari de bordură mare și 141 metri liniari de bordură mică, în același timp fiind refăcuți și 490 mp de trotuar.